Job hos BØHL - bohlskilte
Ønsker du at være en del af en virksomhed i fremdrift, kan vi tilbyde dig et arbejde med mange alsidige opgaver, gode kolleger og humoristisk omgangstone både overfor kollegaer og kunder.
nyt job, skiltemaler, skiltetekniker
585
page-template-default,page,page-id-585,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Job hos BØHL

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket. Du er dog altid velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning og sende den på mail til: hb[a]bohlskilte.dk eller giv os et kald på tlf. +45 8759 2127

Vores hus og helikopteren fra Ree Park

Ree Park er en af vores mange trofaste kunder. Her er Henrik i gang med at fuld foliere en af de to helikoptere, der ejes af parken.

Vi laver også mange forskellige skilte løsninger. Her ses en af de løsninger vi har lavet for DONG Energy. Dette skilt sidder på deres bygning i byen Norddeich i det sydlige Tyskland.

En af de seneste større opgaver vi har løst er for TULIP, hvor deres nyeste franchaice TimeOut er blevet opgraderet med nye foliedekorationer i vinduer, skilte på tag og facade samt nyt folie på diske og friser.