Job hos BØHL - bohlskilte
Ønsker du at være en del af en virksomhed i fremdrift, kan vi tilbyde dig et arbejde med mange alsidige opgaver, gode kolleger og humoristisk omgangstone både overfor kollegaer og kunder.
nyt job, skiltemaler, skiltetekniker
585
page-template-default,page,page-id-585,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Job hos BØHL

Effektiv medarbejder med lyst til alsidige opgaver

Vores ordrebog vokser, og vi har travlt. Derfor søger vi en medarbejder, der kan sit kram til snarlig tiltrædelse.

Dine primære opgaver vil være:

  • Grafisk arbejde / udarbejdelse af layout
  • Betjening af plottere og printere
  • Beregning af tilbud
  • Diverse administrative opgaver

Vi forventer at du har:

  • Erfaring fra skiltebranchen er et MUST
  • Kendskab til de grafiske programmer, Illustrator og Photoshop
  • Interesse for faget, og engagementet for at være fleksibel i en lille virksomhed

Du får et spændende job med stort ansvar og mulighed for at påvirke de løsninger og projekter, du kommer til at arbejde med. Der er stor variation i opgaverne, og du vil få en stor berøringsflade.

Vi er et lille firma som spænder vidt. Vi laver alt fra facadeskilte, skilte til industrien, bildekorationer, bilindpakning, print og autosolfilm. Erfaring med montering af skilte og folier er et plus, men ikke et krav.

Vores kundesammensætning gør, at to dage sjældent er ens.

Du indgår i et team, som sætter stor pris på orden og stabilitet. Derfor forventer vi, at du har styr på dine ting, sætter en ære i at være grundig og præcis og selvstændigt kan løse en opgave.

Du kan regne med en god humoristisk omgangstone, både over for kollegaer som kunder.

Har du den rette erfaring og lyder dette som et job for dig, kan du kontakte Henrik på tlf. 8759 2127 eller fremsende din ansøgning og CV på mail til: hb@bohlskilte.dk. Vent ikke med at søge, da vi afholder løbende samtaler.

Vores hus og helikopteren fra Ree Park

Ree Park er en af vores mange trofaste kunder. Her er Henrik i gang med at fuld foliere en af de to helikoptere, der ejes af parken.

Vi laver også mange forskellige skilte løsninger. Her ses en af de løsninger vi har lavet for DONG Energy. Dette skilt sidder på deres bygning i byen Norddeich i det sydlige Tyskland.

En af de seneste større opgaver vi har løst er for TULIP, hvor deres nyeste franchaice TimeOut er blevet opgraderet med nye foliedekorationer i vinduer, skilte på tag og facade samt nyt folie på diske og friser.