Leantavler - bohlskilte
499
page-template-default,page,page-id-499,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Leantavler

Leantavler, Kaizen tavler, planlægningstavler, optimeringstavler eller forbedringstavler – kært barn har mange navne!

Hos Bøhl Skilte finder i tavlen der passer præcis til jeres behov.

Med en leantavle styrker du en struktureret måde at arbejde med bl.a. forbedringer og forandringer på. De forskellige tavler kan anvendes i alle virksomheder, på alle niveauer i en organisation.

Tavlerne er en effektiv måde, at arbejde med forbedringer og planlægning på. Du visualisere arbejdet på en professionel, struktureret og overskuelig måde. Med disse tavler sættes der struktur på flowet fra målinger og forslag, til prioritering af indsatser frem til opfølgning og resultater.

Start optimeringen med enLEANtavle fra Bøhl Skilte

Tilpasset efter dine behov

Tavlerne kan laves i næsten alle former og mål, og med præcis det design, der passer til jeres virksomheds krav, ønsker og behov.

Tavlerne kan både hænge på væggen, eller monteres på mobilt stativ, som giver jer mulighed for at flytte rundt på tavlen.

Produkter der skaber succes!

Du kan vælge mellem: Forbedringstavle, Kaizen tavle, LEAN produktiontavle, Måltavle, OEE tavle, Operations preformance board eller Scrum tavle.

Eksempel på print af tavler