- bohlskilte Om os
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Om os

Miljøbevidst og professionel skiltevirksomhed

I mere end 15 år har Bøhl Skilte håndteret mange forskelligartede opgaver inden for bl.a. autoreklamer, solfilm, foliearbejde og komplette skilteløsninger.

Firmaet er startet som et enkeltmandsfirma tilbage i 2002 af Henrik Bøhl Pedersen, der er uddannet som både autolakerer og skiltemaler.

I dag er vi en toptrimmet og moderne virksomhed, der leverer innovative løsninger til vores kunder. Vi er et erfarent team af kompetente og trofaste medarbejdere, der leverer kompromisløs kvalitet i alle vores opgaver.

Vi følger med udviklingen og søger altid de bedste løsninger for de enkelte opgaver for os selv og for vores kunder.

Vores hus og helikopteren fra Ree Park

Vi arbejder med FN’s verdensmål nr. 12

Hos Bøhl Skilte er vi bevidste om de enorme globale udfordringer verden står over for, som kræver fælles løsning. Det betyder at vi dagligt arbejder målrettet på at finde løsninger, der bidrager positive til bæredygtighed og ansvarlig omgang med vores ressourcer.

Derfor arbejder vi intensivt med ressourceoptimering og -anvendelse. Dette gør vi ud fra et afsæt i et af FN’s verdensmål – verdensmål nr. 12: ANSVARLIGFORBRUG OG PROUDKTION

Vi fokuserer på, hvordan
VI kan gøre den største forskel

Det er vores allesammens fremtid det handler om, og opgaven er stor. Derfor går vi også ydmygt til verdensmålene – for ingen kan indfri målene alene.

Her hos Bøhl Skilte gør vi hver dag en indsats for, at arbejdet med verdensmålene bliver rigtigt indarbejdet, og på den måde bliver en integreret del af virksomhedens eksisterende strategiske målsætning.