Mere end skilte! - bohlskilte
163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-163,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Mere end skilte!

Storformatprint, Banner, Print på folie

Davai

Davai har det rigtige udstyr og de bedst kvalificerede og certificerede medarbejdere til alle slags krævende jobs on- og offshore, og er dermed præsenteret rundt om i hele verden. Vi har hjulpet med at synliggøre og brande dem ved hjælp af foliedekoration på trailere og transportcontainere.

Glasdekoration i folie, Frostet folie, Printet folie, Folie design

Ree Park & safari

En dag i Ree Park byder på en masse sjove og lærerige oplevelser. Du kan opleve dyrene helt tæt på med en Land Rover Safari, se dyrene blive fodret og prøve kræfter med kamelridning. Vi har camoufleret parkens toiletfaciliteter med foliedekoration, pakket to helikoptere ind og lavet flere skilte til parken. Alt sammen er tiltag, der styrker helhedsoplevelsen i Ree Park.

SE REE PARK CASEN…

Dong

Dong Energy leverer strømmen, men det er Bøhl Skilte der har sørget for lyset og de store facade bogstaver der pryder Dongs bygninger i byen Norddeich i den sydlige del af Tyskland og bygningen på Grenå Havn.

Bildekoration, Autoreklamer, Storformat print, Folie

Djurslands Bank

Banksnak glider bedre ned over en kop kaffe, og skaber bedre og mere personlige relationer til eksisterende og kommende kunder. Bøhl Skilte har hjulpet Djurslands Bank med at få devisen ud og køre.

Bildekoration, Autofolie, Autoreklamer, Udskåret folie, Bildekoration, Bilreklamer

EL:CON

Med mange lokale afdelinger er EL:CON’s medarbejdere og dermed biler, fordelt over hele landet. Bøhl skilte sørger for at bilerne bliver synliggjort på såvel gader og veje, som på parkeringspladser hos kunderne.

SE HELE EL:CON CASEN…

Bildekoration lavet for Kattegatcentret

KattegatCentret

I Kattegatcentret er de bidt af havet. Den passion har Bøhl Skilte videreført i designet på deres bildekoration. Inde i centret har vi sørget for vægdekorationer der går turen rundt til en endnu større oplevelse.

Skilte, folie i vinduer, på disk og friser skiftet til nyt look hos TimeOut

Tulip

TimeOut er grillbarernes superliga hold. De serverer klassisk Fast Food med et moderne og nyt twist. Dette nye og moderne twist er afspejles også i deres nye look som vi har udstyret dem med.

SE TULIP CASEN…

DS Smith

For at bibeholde sin position som en af Europas førende virksomheder inden for produktion af emballage, er effektivisering og LEAN i fokus hos DS Smith. Bøhl Skilte har i den forbindelse leveret LEANtavler, whiteboards og effektiviseringstavler, der tager udgangspunkt i DS Smiths helt specifikke behov.

Bildekoration, Autodekoration, Folie til biler

Djursland Kloarkservice

Alle arbejdsopgaver hos Djursland Kloarkservice, udføres med engagement og kvalitet i højsæde. Disse værdier har Bøhl Skilte videreført i bildekorationerne der er tilpasset de forskellige biler i virksomheden.

Dekoration af væg i mødelokale på Grenå Havn

Grenå Havn

Grenå Havn har store ambitioner for fremtiden og for erhvervslivet på Djursland. Denne ambition har Bøhl Skilte videreført ind i bygningerne på havnen med denne vægdekoration, der viser områdets aktiviteter, liv og miljø.

Skilteløsning, Facadeskilt, Storformatprint

Connected Wind Service

Connected Wind Service yder service med maximalt udbytte hos deres kunder. Maximalt udbytte er hvad Bøhl Skilte har givet Connected Wind Service i form af det store facadeskilt på gavlen af den store værkstedshal. Det store skilt ses på lang afstand og guider kunder og besøgende til deres destination.