Roll-up & Beachflag - bohlskilte
Roll up, Beachflag, Effektiv Markedsføring, Billig, Flag, Banner, Udstillingssystemer, Storformatprint, Reklameflag
860
page-template-default,page,page-id-860,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Roll-up & Beachflag

Messesystemer, Roll-up & Beachflag

Med Roll-up & Beachflag får du en effektiv middel til markedsføring, der nemt og hurtigt kan bruges der, hvor behovet er.

Der er en lang række fordele ved Roll-up & Beachflag:

Effektiv reklame med lave omkostninger | Fleksibelt – kan nemt flyttes rundt og hurtigt monteres | Muligt at bruge både inde og ude | I øjenhøjde og derfor perfekt til at fange opmærksomheden | I solid kvalitet og har derfor en lang levetid | Oplagt til kortere kampagner og særlige events, da de med lave omkostninger nemt kan bruges kortvarigt eller skiftes ud med nyt budskab

Roll-up i høj kvalitet – opsættes på få sekunder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af roll-up systemer, som er transportable systemer, hvor banneret kan trækkes op som et rullegardin. Fælles for systemerne er, at de giver en flot og funktionel præsentation af dit banner.

Dertil er de nemme at sætte op på et øjeblik, så de er enkle og funktionelle at have med rundt på messer såvel som arrangementer, præsentationer, foredrag, møder eller hvad, lejligheden måtte være. Du får kvalitet til lave priser.

Beachflag til effektiv og nem markedsføring

Beachflag der skaber opmærksomhed både ude og inde!

Vil du fange kundernes opmærksomhed? Med beachflag skaber du stor synlighed og opmærksomhed. Det er samtidig en hurtig, nem, billig og flot form for markedsføring.

Strand flag, beach flag og beach banner – der er mange navne for denne moderne og effektive form for bannerflag. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller til dit blikfang.

Eksempel på Roll-ups & Beachflag

Roll-up skaber opmærksomhed om dig og dit brand.
Nem, billig og effektiv markedsføring med Roll-ups.