Case: EL:CON - bohlskilte
693
page-template-default,page,page-id-693,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Case: EL:CON

Bildekoration, skilteløsninger og meget andet

EL:CON og Bøhl Skilte har samarbejdet gennem flere år. Det er os der laver bildekoration til EL:CON’s biler, så de bliver genkendelig og synlig på vejene landet over.

Ud over dekorering af biler leverer vi også forskellige skilteløsninger til EL:CON. Gennem tiden er det blevet til en hel del byggepladsskilte, forskellige typer reklameskilte til diverse idrætshaller, udendørs reklameskilte bl.a. til fodboldstadions. Vi har ligeledes lavet forskellige bannere, mærkater og meget andet.

Se flere cases

Tulip

TimeOut er grillbarernes superliga hold. De serverer klassisk Fast Food med et moderne og nyt twist. Dette nye og moderne twist afspejles også i deres nye look, som vi har udstyret dem med.

SE TULIP CASE..

Ree Park

En dag i Ree Park byder på en masse sjove og lærerige oplevelser. Du kan opleve dyrene helt tæt på med en Land Rover Safari, se dyrene blive fodret og prøve kræfter med kamelridning. Vi har camoufleret parkens toiletfaciliteter med foliedekoration, pakket to helikoptere ind og lavet flere skilte til parken. Alt sammen er tiltag, der styrker helhedsoplevelsen i Ree Park.

SE REE PARK CASE…