Case: Ree Park - bohlskilte
593
page-template-default,page,page-id-593,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Case: Ree Park

Camouflage med glasdekoration

En dag i Ree Park byder på en masse sjove og lærerige oplevelser. Se dyrene blive fodret, prøv kræfter med kamelridning, oplev dyrene helt tæt på med en Land Rover Safari. Vi har camoufleret parkens bygninger med glasdekoration og Land Roveren med folie, så du bliver et med naturen.

Helikopter i fuld folie

Det er ikke kun Land Roveren og bygningerne i Ree Park der er blevet camoufleret af Bøhl Skilte.

Parkens to helikoptere har også fået fuld folie camouflering. Den ene opgave blev løst i Karen Blixen Camp i Kenya, i fantastisk natur og høje varmegrader. Den anden af Ree Parks helikoptere havde vi fornøjelsen af på vores egen adresse. Her fik vi i tempererede omgivelser udført den spændende special opgave, til fuld tilfredsstillelse for kunden.

Samarbejdet har også budt på dekorering af toiletfaciliteterne i parken på Djursland. Vi har lavet skilte til den nyeste udvidelse med stationen og damptoget Amerika Expressen. Og sidst er en af parkens biler blevet dekoreret med samme safari-look som helikopterne.

Autoreklame, Folieindpakning, Bilreklamer, Folie, Storformat print
Bildekoration, autoreklamer, Folirindpakning, Fuld foliering

Se flere cases

Tulip

TimeOut er grillbarernes superliga hold. De serverer klassisk Fast Food med et moderne og nyt twist. Dette nye og moderne twist er afspejles også i deres nye look som vi har udstyret dem med.

SE TULIP CASEN…

EL:CON

Med mange lokale afdelinger er EL:CON’s medarbejdere og dermed biler, fordelt over hele landet. Bøhl skilte sørger for at bilerne bliver synliggjort på såvel gader og veje, som på parkeringspladser hos kunderne.

SE HELE EL:CON CASEN…