Case: Tulip - bohlskilte
669
page-template-default,page,page-id-669,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Case: Tulip

Nyt look med foliedekoration

I et samarbejde med TULIP og Johnsen Graphic Solutions A/S, har vi løbende løst en større opgave med at give helt nyt look til TULIP’s franchaice koncept TimeOut. Opgaven gik ud på at udskifte alle foliedekorationer i vinduer, skilte på tag og facade. Derudover skulle der indendørs udskiftes folie på alle diske og friser.

TimeOut

Tulips nyeste franchaice koncept TimeOut, byder på mere end klassisk fast food. Der serveres stadig de traditionelle hotdogs, pølser og burgere men derudover byder konceptet også på retter af høj kvalitet, der kun kan købes i en i en TimeOut. Denne kvalitet skulle naturligt afspejles i konceptets design, outdoor som indoor.

Se flere cases

Bildekoration, autoreklamer, Folirindpakning, Fuld foliering

Ree Park

En dag i Ree Park byder på en masse sjove og lærerige oplevelser. Du kan opleve dyrene helt tæt på med en Land Rover Safari, se dyrene blive fodret og prøve kræfter med kamelridning. Vi har camoufleret parkens toiletfaciliteter med foliedekoration, pakket to helikoptere ind og lavet flere skilte til parken. Alt sammen er tiltag, der styrker helhedsoplevelsen i Ree Park.

SE REE PARK CASE…

EL:CON

Med mange lokale afdelinger er EL:CON’s medarbejdere og dermed biler, fordelt over hele landet. Bøhl skilte sørger for at bilerne bliver synliggjort på såvel gader og veje, som på parkeringspladser hos kunderne.

SE HELE EL:CON CASE…